viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Sinappipossupasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300 g possun sisäfileetä

2 dl kermaa

2 rkl karkeaa tai ”normaalia” Dijon-sinappia

2 dl lihalientä

voita

vehnäjauhoja

suolaa

pippuria

sahramia

Valmistusohje

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan al dente –kypsyyteen. Valuta ja pyöräytä pasta kastikkeessa. Asettele lihaviipaleet kauniisti pastan kanssa lautaselle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Tomaattikompotti ja juustot

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Pikkusyötävä

Pensasmustikka-burratasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Brunssi
Jälkiruoka

Marmorikakku

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Leivonnainen

Lue lisää

Chilen viinien haasteellinen vuosikerta 2025

02.05.2025 Teksti ja kuvat Ilkka Sirén

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Temptech

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä