Kukkakaalikeitto

Kuori perunat ja irrota kukkakaalin nuput rangasta. Kuullota kattilassa sipulit, pieneksi leikatut perunat ja kukkakaalit voissa kuumiksi. Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen kypsäksi kannen alla. Lisää kerma ja kiehauta. Laita keitto tehosekoittimeen ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

500 g tuoretta kukkakaalta

200 g jauhoista perunaa

1 pieni sipuli silputtuna

50 g voita

1 ½ vettä

4 dl kermaa

valkopippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Kuori perunat ja irrota kukkakaalin nuput rangasta. Kuullota kattilassa sipulit, pieneksi leikatut perunat ja kukkakaalit voissa kuumiksi. Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen kypsäksi kannen alla. Lisää kerma ja kiehauta. Laita keitto tehosekoittimeen ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla