viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Kylmä avokadokeitto

19.05.2017 Alex Nurmi + kuva Sami Repo

Herkullisista avokadoista ja kurkuista syntyy ihanan kermainen keitto.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 limetti

4 avokadoa

100 g kurkkua

2 rkl mintunlehtiä

2 rkl korianterinlehtiä

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

1 rkl öljyä

3 dl kivennäisvettä

2 dl turkkilaista jogurttia

*

Lisäksi:

patonki tai ciabatta-leipä

Valmistusohje

1. Raasta limetistä kuori ja purista sen mehu tehosekoittimeen.
2. Lisää joukkoon avokado ja kaikki muut aineet. Sekoita tasaiseksi. Jos keitto on liian paksua, ohenna sitä vedellä ja jogurtilla.
3. Tarkista maku, pakkaa pulloon tai termokseen ja säilytä jääkaapissa.
4. Kaada keitto mukeihin piknikillä. Nauti tuoreen rapeakuorisen leivän kanssa.

Viinisuositus

Spy Valley Riesling 2016

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini
16,89 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Maissikeitto & zhug

time Created with Sketch.
60 min
Keitto
Pääruoka

Gulassi

time Created with Sketch.
haudutus 2-3 h valmistus 45 min
Keitto
Alkuruoka

Peruna-inkiväärikeitto ja yrttiöljy

time Created with Sketch.
50 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Piknikviinit kevääseen – tällä kertaa ilman kuplia!

13.04.2022 Viinilehden toimitus

Nyt syödään soppaa! 5 x keittoviini erilaisille keitoille

22.02.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Oliivi, rypsi vai avokado? Näin valitset öljyn käyttötarkoituksen mukaan

05.02.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä