Vesimelonisalaatti

Raikas ja herkullinen vesimelonisalaatti helpottaa helteessä. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi tuhdeille grilliruoille tai sellaisenaan saksalaisen rieslingin kanssa.

servings 6 annosta

15.02.2017 Meri-Tuuli Väntsi + Kuva Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

6 annosta

gluteeniton

*

100 g fetaa

80 g kotijuustoa

1/2 vesimeloni

1 prk (450 g) paahdettua paprikaa

4 tomaattia

2 rkl oliiviöljyä

1/2–1 dl lehtipersiljaa

mustapipppuria

Valmistusohje

1. Nosta juustot pakastimeen jäähtymään. Kohmeisina niitä on helpompi höylätä ja murustaa.
2. Kuori ja kuutioi vesimeloni.
3. Valuta paprikat liemestään ja paloittele.
4. Puolita tomaatit ja poista siemenet, leikkaa paloiksi.
5. Sekoita meloni, paprika ja tomaatit keskenään kulhossa ja höylää päälle reilusti fetaa ja murusta kotijuusto.
6. Valuta salaatille oliiviöljyä. Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla