Ainekset
4 annosta
gluteeniton, maidoton
*
300 g naudan sisäfileetä tai sisäpaistia
2 salottisipulia
1 suolakurkku
2 rkl kaprista hienonnettuna
4 rkl majoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl HP-kastiketta
6-8 tippaa tabascoa
suolaa
mustapippuria
*
Tarjoiluun:
rukola-salaattia
maalaisleipää paahdettuna
Valmistusohje
1. Poista kylmästä lihasta kalvot ja ylimääräiset rasvat. Jauha puhdistettu liha pariin kertaan lihamyllyssä (tai hienonna erittäin pieneksi veitsellä). Voit myös pyytää lihakauppiasta tekemään tämän vaiheen.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa suolakurkku pieneksi kuutioksi. Pilko myös kaprikset pienemmiksi.
3. Sekoita kaikki ainekset teräskulhossa massaksi. Mausta ja tarkista maku.
4. Tee tartar-massasta lusikalla haluamasi kokoisia pihvejä tai palleroita. Tarjoile tartar rukolan, kapristen ja paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.
Lisäkesuositus:
Paahdettu leipä tai rapeat ranskalaiset