Tilli-perunamuusi

Perinteinen perunamuusi saa aivan uuden ilmeen ja maun tillistä.

13.02.2017 Resepti: Arto Rastas Kuva: Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

gluteeniton, kasvis, munaton

15 min + 30 min keittämiseen

*

500 g perunoita

2 dl tilliä

1 dl vettä

2-4 rkl voita

suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä perunat kypsiksi vedessä.
2. Mittaa tilli ja vesi tehosekoittimeen.
3. Valuta perunoidenkeitinvesi pois ja soseuta perunat sähkövatkaimella.
4. Lisää tillivesi ja voita. Mausta suolalla.

Vinkki:
Tarjoile hirvipyöryköiden lisukkeena

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla