viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Tilli-perunamuusi

13.02.2017 Resepti: Arto Rastas Kuva: Sami Repo

Perinteinen perunamuusi saa aivan uuden ilmeen ja maun tillistä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, munaton

15 min + 30 min keittämiseen

*

500 g perunoita

2 dl tilliä

1 dl vettä

2-4 rkl voita

suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä perunat kypsiksi vedessä.
2. Mittaa tilli ja vesi tehosekoittimeen.
3. Valuta perunoidenkeitinvesi pois ja soseuta perunat sähkövatkaimella.
4. Lisää tillivesi ja voita. Mausta suolalla.

Vinkki:
Tarjoile hirvipyöryköiden lisukkeena

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Savuperunaleipä

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Perunarösti ja savusilakkamousse

time Created with Sketch.
30 min
Kalaruoka
Pääruoka

Linssi-perunalaatikko

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Männistön perunaa Aromäen tilalta

30.05.2024 Heidi Kleemola + kuvat Laura Riihelä

Tyyliä talven juhliin! Moët & Chandon Impérial Brut + poromousse-puikulat

Kaupallinen yhteistyö

29.11.2021 Viinilehden toimitus

Helan går! Rapukauden ja kalapöydän tillisnapsi

19.07.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä