Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Karita Tykän joulupöydässä ei tarjota kinkkua, mutta makuja löytyy monenlaisia. Lue, millaisia herkkuja Tykkä nauttii juhlissa – ja mitä perheen joulupöydässä juodaan.
Mika Vanne pohtii, millainen käsitys Suomen yhteiskunnalla on kansalaisesta. Entä miten tuo käsitys vaikuttaa alkoholilain kokonaisuudistukseen?
Jos viinissä on korkkivika, se ei ole varsinainen makunautinto. Katso, miten tunnistat korkkivian!
Eilen saatiin odotettu päätös Euroopan unionin tuomioistuimelta niin sanotusta Alkotaksi-jutusta.
Viini-lehti kertoo nyt, mitä päätös käytännössä tarkoittaa.
Viini kannattaa yleensä aina viilentää ennen nauttimista. Miten teet sen nopeasti? Katso vinkit videolta.
Keittiömestari Erik Mansikka uudisti ensin Turun ravintolakenttää, nyt hän laittoi joulupöydän herkut uusiksi Viini-lehdessä. Lue Mansikan haastattelu.
Tryffeli on hintava herkku, mutta pieni ripaus tätä juurisientä riittää tekemään arkisesta ruoasta juhla-aterian. Nappaa näppärät vinkit ja tryffeliresepti talteen!
Maistuisiko pala Portugalia? Antti Rinta-Huumo laati viiden portugalilaisen viinin kattauksen, jonka äärellä pääsee kokemaan maan tarjoamia ainutlaatuisia viinielämyksiä. Korkkaa kattaus ja nautiskele!
Valmistaudutko viikonlopun Halloween-juhliin? Mikäli tarjoilet viiniä, muista ilmata se ennen tarjoilua. Katso, miten ilmaat viinin nopeasti.
James Bondilla on vaativa maku. Salainen agentti nauttii samppanjaa, eikä ihan mitä tahansa laatua. Uusimmassa Spectre-elokuvassa nautitaan tuttua suosikkisamppanjaa.
Stadin panimo joutui vaikeuksiin vuokrattuaan oluenpanolaitteistoa Olvilta. Miksi verottaja haluaa ajaa tulkinnallaan alas verotuloja tuovan pienyrityksen, kysyy Mika Vanne.
Ravintola Murun keittiömestari Henri Alén arvostaa ranskalaista keittiötä. Hän kertoo tuntevansa sen paremmin kuin suomalaisen keittiön. Mutta miksi Alén ei perustaisi italialaista ravintolaa?