Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viinilehden kolumnisti Stuart Pigott on napakoilla mielipiteillään viinipiirejä ravisteleva brittiläinen kirjailija ja toimittaja. Tällä kertaa hän kokee ahaa-elämyksiä perinteisiltä viinialueilta.
Portugalilaisessa voittajassa tuoksuvat ja maistuvat kirsikat, herukat, vadelmat, sitruuna ja yrtit. Viehkeä viini on kosiskelevan herkullinen. Kurkkaa voittaja!
Alkoholilain uudistuksesta on taas kohistu kaikenlaista. Kauhukuvien maalailu jatkuu ja erilaisia tutkimuksia alkoholin haitoista on taas kaivettu esiin naftaliinista. Samaan aikaan kun alkoholitaantumukselliset voimat heräilevät, Alko perustaa uusia myymälöitä. Absurdia.
Tallinnaan matkaavan kannattaa varata laukusta tilaa ruoka- ja juomatuliaisille. Tässä tuliaisvinkkimme, jotka saavat veden kielelle.
Klassikot maistuvat aina. Jos mielit samppanjan kaveriksi kaviaaria tai haaveilet ostereista, kokeile ainakin nämä ravintolat Helsingissä.
Ensimmäiset matala-alkoholiset viinit ovat Suomen ruokakaupoissa. Mutta miltä ne maistuvat asiantuntijan mielestä? Lue viiniarviot!
Liikemies Charles Outhwaite halusi lähteä purjehtimaan, mutta päätyikin viininviljelijäksi. Nyt hän tuottaa Etelä-Englannissa huippuluokan kuohuviinejä.
Karhea? Kyllä. Romanttinen? Ehdottomasti. Pelottava?
Ei todellakaan! Sisilian pääkaupunki Palermo kutsuu herkuttelemaan.
Kuohuviinien voitto meni ranskalaiselle crémantille, samppanjoista parhaaksi valittiin jo toistamiseen sama tyylikkään harmoninen samppanja. Katso voittajat!
Sotkun tai soden (rakkaalla lapsella on monta nimeä) munkit ovat Suomen kuuluisimpia munkkeja ja niiden makuun ovat päässeet jo monet sukupolvet. Jo sadan vuoden ajan sotilaskotisisaret ovat vieneet kodinomaista tunnelmaa, kahvia ja munkkeja sotilaiden iloksi niin kasarmeille, metsään kuin rintamallekin.
Novaran kaupungissa Italiassa järjestettävä Taste Alto Piemonte -tapahtuma tuo yhteen alueen viinintekijät ja viininharrastajat. Lue juttu tapahtumasta!
Viinilehden perustaja sekä Chateau Carsin -viinitilan isäntä Juha Berglund pohtii, millainen viini on tavoittelemisen arvoinen. Hän myös antaa alkuvuoden tärkeimmän viinivinkkinsä!
Kotimainen keramiikka on taas muotia ainakin ravintoloiden pöydissä. Eikä pöytään kateta mitä tahansa kulhoja vaan mielellään itse tehtyjä.