Parsagnocchit

Kasvisruoka
Parsagnocchit

Valmiista perunagnoccheista ja parsasta syntyy alle puolessa tunnissa herkkuateria neljälle. Voit keittää parsan ja gnocchit jo etukäteen, jolloin ruoka valmistuu vieläkin nopeammin.

Ainekset

4 annosta, 25 minuuttia
*
1 nippu (500 g) parsaa (valkoista tai vihreää)
1 pkt (500 g) perunagnoccheja (esim. Rana)
50 g voita
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
2 tl sitruunamehua
1/2 tl hiutalesuolaa
1/2 tl mustapippuria
100 g parmesaania
tuoretta minttua
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  1. Kuori parsat, taita pois kuivat kannat. Keitä vihreitä parsoja niukassa, suolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia, valkoisia parsoja noin 10 minuuttia. Paloittele parsat.
  2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta siivilässä.
  3. Kuumenna voi-öljyseos paistokasarissa, puserra sekaan kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää gnocchit ja paista niihin väriä. Lisää parsapalat, kuumenna hetki. Mausta ruoka sitruunamehulla, hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
  4. Viimeistele ruoka raastetulla parmesaanilla ja silputuilla tuoreyrteillä.

Viinisuositukset

Villa Maria Single Vineyard Taylors Pass Sauvignon Blanc 2017

550147, Alkon tuotesivu
Valkoviini / Marlborough / Uusi-Seelanti
Villa Maria
Sauvignon Blanc
20,45 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Waka Sauvignon Blanc 2017

502997, Alkon tuotesivu
Valkoviini / Marlborough / Uusi-Seelanti
Waka Wines
Sauvignon Blanc
10,98 € (0,75 l)
Kevyempi lasipullo
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden tilaajien joukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä