viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Parsagnocchit

06.04.2021 Taina Salovaara + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Valmiista perunagnoccheista ja parsasta syntyy alle puolessa tunnissa herkkuateria neljälle. Voit keittää parsan ja gnocchit jo etukäteen, jolloin ruoka valmistuu vieläkin nopeammin.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 nippu (500 g) parsaa (valkoista tai vihreää)

1 pkt (500 g) perunagnoccheja (esim. Rana)

50 g voita

2 rkl oliiviöljyä

2 valkosipulinkynttä

2 tl sitruunamehua

1/2 tl hiutalesuolaa

1/2 tl mustapippuria

100 g parmesaania

tuoretta minttua

tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Kuori parsat, taita pois kuivat kannat. Keitä vihreitä parsoja niukassa, suolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia, valkoisia parsoja noin 10 minuuttia. Paloittele parsat.
2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta siivilässä.
3. Kuumenna voi-öljyseos paistokasarissa, puserra sekaan kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää gnocchit ja paista niihin väriä. Lisää parsapalat, kuumenna hetki. Mausta ruoka sitruunamehulla, hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
4. Viimeistele ruoka raastetulla parmesaanilla ja silputuilla tuoreyrteillä.

Viinisuositukset

Villa Maria Single Vineyard Taylors Pass Sauvignon Blanc 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Uusi-Seelanti
21,29 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Waka Sauvignon Blanc 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Uusi-Seelanti
11,99 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Pääruoka

Juustopasta

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Gnocchipannu munakoisolla

time Created with Sketch.
55 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

TOP 5 parsaviinit – nappaa ostoskoriin nämä!

11.04.2023 Antti Rinta-Huumo + Kuva Shutterstock

Astetta superiorempi arki: tuunatut raviolit ja herkulliset ripasso superioret

Kaupallinen yhteistyö

11.04.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä