viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Yrttiset raviolit ja ruskistettu voi

03.02.2021 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Helpot raviolit. Herkullinen pasta-annos syntyy vain muutamasta raaka-aineesta ja on valmista reilussa vartissa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 pkt tuorepasta-ravioleja (esim. Pirkka Parhaat ricotta-pinaatti)

vettä

suolaa

*

Lisäksi:

50–75 g voita

1 dl pinjansiemeniä

1 dl yrttejä silputtuna (esim. ruohosipulia, salviaa, persiljaa)

Valmistusohje

1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes niissä on kaunis väri.
2. Hienonna yrtit.
3. Laita voi pieneen kattilaan. Kuumenna, kunnes voi alkaa ruskistua ja on kauniin vaalean ruskeaa. Lisää puolet yrteistä voihin. Nosta kattila pois liedeltä.
4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
5. Siivilöi raviolit keitinvedestä ja laita tarjolle lautaselle. Kaada päälle ruskistunut voi. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja loput yrtit. Nauti heti.

Viinisuositukset:

Leyda Las Brisas Pinot Noir 2020

Alkon tuotenro 1:

Punaviini
15,98 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Pääruoka

Juustopasta

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Lanttu-salviaraviolit

time Created with Sketch.
1 h 30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Astetta superiorempi arki: tuunatut raviolit ja herkulliset ripasso superioret

Kaupallinen yhteistyö

11.04.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä