Reseptit

Yrttiset raviolit ja ruskistettu voi

03.02.2021 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Helpot raviolit. Herkullinen pasta-annos syntyy vain muutamasta raaka-aineesta ja on valmista reilussa vartissa.

Ainekset

2 pkt tuorepasta-ravioleja (esim. Pirkka Parhaat ricotta-pinaatti)

vettä

suolaa

*

Lisäksi:

50–75 g voita

1 dl pinjansiemeniä

1 dl yrttejä silputtuna (esim. ruohosipulia, salviaa, persiljaa)

Valmistusohje

1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes niissä on kaunis väri.
2. Hienonna yrtit.
3. Laita voi pieneen kattilaan. Kuumenna, kunnes voi alkaa ruskistua ja on kauniin vaalean ruskeaa. Lisää puolet yrteistä voihin. Nosta kattila pois liedeltä.
4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
5. Siivilöi raviolit keitinvedestä ja laita tarjolle lautaselle. Kaada päälle ruskistunut voi. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja loput yrtit. Nauti heti.

Viinisuositukset:

J.W. Huesgen Pinot Noir 2017

Alkon tuotenro: 428937

Punaviini Saksa
9,98 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
zero-points Created with Sketch. 0
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka
Pääruoka

PPP-pasta eli peruna-papu-pestopasta

time Created with Sketch.
20 min
Munaton Kasvisruoka
Pääruoka

Nokkospasta

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Vastaavia artikkeleita

Pastabileet ja italialainen illallinen!

27.02.2021 Viinilehden toimitus

Arjen pelastajat: yhden astian pastat ja pikaraviolit

25.02.2021 Viinilehden toimitus

Munakoiso-tomaattipasta ja suomalaisten suosima klassikkoviini

Kaupallinen yhteistyö

14.12.2020 Viinilehden toimitus