Reseptit

Yrttiset raviolit ja ruskistettu voi

03.02.2021 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Helpot raviolit. Herkullinen pasta-annos syntyy vain muutamasta raaka-aineesta ja on valmista reilussa vartissa.

Ainekset

2 pkt tuorepasta-ravioleja (esim. Pirkka Parhaat ricotta-pinaatti)

vettä

suolaa

*

Lisäksi:

50–75 g voita

1 dl pinjansiemeniä

1 dl yrttejä silputtuna (esim. ruohosipulia, salviaa, persiljaa)

Valmistusohje

1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes niissä on kaunis väri.
2. Hienonna yrtit.
3. Laita voi pieneen kattilaan. Kuumenna, kunnes voi alkaa ruskistua ja on kauniin vaalean ruskeaa. Lisää puolet yrteistä voihin. Nosta kattila pois liedeltä.
4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
5. Siivilöi raviolit keitinvedestä ja laita tarjolle lautaselle. Kaada päälle ruskistunut voi. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja loput yrtit. Nauti heti.

Viinisuositukset:

J.W. Huesgen Pinot Noir 2017

Alkon tuotenro: 428937

Punaviini Saksa
9,98 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Simpukka-rapupasta, Pasta allo scoglio

time Created with Sketch.
25 min
Maidoton Pasta
Pääruoka

Parsagnocchit

time Created with Sketch.
25 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Vastaavia artikkeleita

Taivaallinen pastaillallinen voittaja-Chiantin kera!

Kaupallinen yhteistyö

24.03.2021 Viinilehden toimitus

Italialaiset pastabileet

27.02.2021 Viinilehden toimitus

Arjen pelastajat: yhden astian pastat ja pikaraviolit

25.02.2021 Viinilehden toimitus