viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Suklaacookiet

26.06.2012 Antti Vahtera

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

50 g tummaa suklaata

100 g voita

50 g sokeria

1 dl saksanpähkinöitä

2 kpl kananmunia

1,5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä