viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Suklaacookiet

26.06.2012 Antti Vahtera

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

50 g tummaa suklaata

100 g voita

50 g sokeria

1 dl saksanpähkinöitä

2 kpl kananmunia

1,5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x uudet oranssiviinit

30.01.2025 Teksti: Viinilehden toimitus

Kaupunkilaisesta viininviljelijäksi

29.01.2025 Teksti: Pihla Hintikka Kuvitus: Tuomas Kärkkäinen

Annika Arolainen: ”Kokin työ on unelmieni täyttymys”

28.01.2025 Teksti: Paula Kultanen Ribas Kuvat: Miikka Pirinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä