viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Suklaacookiet

26.06.2012 Antti Vahtera

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

50 g tummaa suklaata

100 g voita

50 g sokeria

1 dl saksanpähkinöitä

2 kpl kananmunia

1,5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä