viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Savustettua ankanrintaa ja Waldorfin salaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia. Waldorfin salaatti Suikaloi kuoritut sellerit ja […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 luutonta ankanrintaa

1 savustuspussi

mustapippuria

suolaa

Waldorfin salaatti

1 pieni selleri

1 sitruunan mehu

2 omenaa

2 dl maustamatonta majoneesia

(Caschew-pähkinöitä)

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia.

Waldorfin salaatti

Suikaloi kuoritut sellerit ja kypsennä sitruunalla maustetussa vedessä. Nosta sellerit jääveteen ja siivilöi vesi pois, kuivaa sellerit paperilla. Suikaloi kuoritut omenat. Sekoita omenat, sellerit ja pähkinät majoneesiin. Mausta.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Viinimestari Krista Mänttäri: ”Kun etsin viinejä, saan hullutella täysillä”

10.04.2025 Paula Kultanen Ribas + Kuvat Johanna Erjonsalo

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä