Marmorikakku

Kaakaolla maustettu marmorikakku on herkkua vaniljaisen kermavaahdon ja makean mausteisen viinin kanssa.

Appelsiinia ja lakritsia

Appelsiinin hapokas raikkaus ja lakritsin koukuttava suolaisuus kohtaavat kepeässä jälkiruoassa.

Kelluva saari

Kelluvan saaren juju on kolmen erilaisen ainesosan yhdistelmä: samettista vaniljakastiketta, kuohkeaa vaahtoa ja paahdettua karamellia. Tarjoile ranskalainen klassikko samppanjan kanssa.

Tuulihatut suklaakastikkeella

Tuulihatut ovat ranskalaisen brasserien klassikkoherkkuja. Tarjoile lämpimän suklaakastikkeen, jäätelön ja jälkiruokaviinin kanssa.

Grillatut persikat ja ruusukerma

Grillatut persikat

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.

Jaloviinaomenat & valkohomejuusto

Jaloviinaomenat ja valkohomejuusto

Jallu on omenan kaveri. Jaloviinaa nauttineet omput viihtyvät valkohomejuuston kyljessä, mutta ne hakeutuvat jälkiruokapöydässä luontevasti myös vaniljajäätelön seuraan.

Affogato ja zabaione

Affogato & Zabaione

Aterian kruunaa klassinen italialainen jälkiruoka. Espressoa, vaniljajäätelöä ja päälle herkullista zabaionea.

Suklaasavariini

savariini

Savariiini, eli hiivalla kohotettu sokerikakku tuunataan nyt suklaalla. Tarjoile savariini haluamiesi täytteiden kanssa. Kokeile esimerkiksi suklaa-kahvisiirappia, kirsikkakompottia, pähkinäcrumblea ja kahvijäätelöä