Marmorikakku

Kaakaolla maustettu marmorikakku on herkkua vaniljaisen kermavaahdon ja makean mausteisen viinin kanssa.
Appelsiinia ja lakritsia

Appelsiinin hapokas raikkaus ja lakritsin koukuttava suolaisuus kohtaavat kepeässä jälkiruoassa.
Thaipäärynät ja kookoskinuski

Aasialaisessa liemessä keitetyt päärynät varastavat show’n, kun tarjoilet ne kookos-suolakinuskin kanssa.
Kelluva saari

Kelluvan saaren juju on kolmen erilaisen ainesosan yhdistelmä: samettista vaniljakastiketta, kuohkeaa vaahtoa ja paahdettua karamellia. Tarjoile ranskalainen klassikko samppanjan kanssa.
Tuulihatut suklaakastikkeella

Tuulihatut ovat ranskalaisen brasserien klassikkoherkkuja. Tarjoile lämpimän suklaakastikkeen, jäätelön ja jälkiruokaviinin kanssa.
Grillatut persikat ja ruusukerma

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.
Sitruunakakku, sitruunatuorejuusto ja sokerisäilötyt veriappelsiinit

Sitruunakakku saa lisäpotkua säilötyistä sitruksista. Nam!
Churrotacot kinderkastikkeen ja vaniljarahkan kera

Näiden churrojen valmistaminen onnistuu käden käänteessä keneltä tahansa. Herkulliset churrot tarjoillaan tacojen muodossa ja kruunataan Kinder-kastikkeella ja vaniljarahkalla.
Vadelma-raparperi-jogurtti-juustokakku

Herkullinen juustokakku syntyy vadelmista, raparperista ja jogurtista. Nam!
Jaloviinaomenat & valkohomejuusto

Jallu on omenan kaveri. Jaloviinaa nauttineet omput viihtyvät valkohomejuuston kyljessä, mutta ne hakeutuvat jälkiruokapöydässä luontevasti myös vaniljajäätelön seuraan.
Affogato ja zabaione

Aterian kruunaa klassinen italialainen jälkiruoka. Espressoa, vaniljajäätelöä ja päälle herkullista zabaionea.
Suklaasavariini

Savariiini, eli hiivalla kohotettu sokerikakku tuunataan nyt suklaalla. Tarjoile savariini haluamiesi täytteiden kanssa. Kokeile esimerkiksi suklaa-kahvisiirappia, kirsikkakompottia, pähkinäcrumblea ja kahvijäätelöä
Karpaloparfait & rosmariinimarenki

Rebelle Raspberry -viinin vadelmainen aromikkuus täydentää annoksen karpalon ja rosmariinin aromimaailmaa.