viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Porkkanahummus

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa hummusta erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton, munaton

2 dl porkkanasosetta (esim. Pirkka)

2 rkl tahinia

1 rkl seesaminsiemenöljyä

1 rkl sitruunanmehua

1 tl jauhettua juustokuminaa

1/2 tl suolaa

(hunajaa)

Valmistusohje

1. Sekoita porkkanasoseen joukkoon tahinitahna, seesaminsiemenöljy, sitruunanmehu, juustokumina ja suola. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja hunajalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki: Tarjoa tahnoja erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina. Tai tahnabaarissa yhdessä tryffelitahnan ja kirpeän pinaatti-yrtti-limettidipin kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä