viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parma-broileria ja pinaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta. Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 broilerin rintafileetä

suolaa

mustapippuria myllystä

1 dl basilikasilppua

100 g parmesaania raastettuna

8 viipaletta parmankinkkua

oliiviöljyä

200–300 g tuoretta pinaattia

suolaa

0,5 dl pinjansiemeniä

oliiviöljyä

Valmistusohje

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta.

Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä vajaan minuutin ajan. Valuta siivilässä ja lorauta sekaan hieman hyvää oliiviöljyä. Sekoita. Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla. Annostele pinaatti lautasille ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Tarjoa Parma-broilerin höysteenä.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Viinipodi: Jakso 3 – Ilkka Sirén ja mielenkiintoiset viinialueet 2025

15.01.2025 Anna-Kaisa Karppinen

Alkon uutuudet – uutuusviinit talvikauteen

15.01.2025 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä