Parma-broileria ja pinaattia

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta. Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 broilerin rintafileetä

suolaa

mustapippuria myllystä

1 dl basilikasilppua

100 g parmesaania raastettuna

8 viipaletta parmankinkkua

oliiviöljyä

200–300 g tuoretta pinaattia

suolaa

0,5 dl pinjansiemeniä

oliiviöljyä

Valmistusohje

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta.

Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä vajaan minuutin ajan. Valuta siivilässä ja lorauta sekaan hieman hyvää oliiviöljyä. Sekoita. Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla. Annostele pinaatti lautasille ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Tarjoa Parma-broilerin höysteenä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla