viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parma-broileria ja pinaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta. Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 broilerin rintafileetä

suolaa

mustapippuria myllystä

1 dl basilikasilppua

100 g parmesaania raastettuna

8 viipaletta parmankinkkua

oliiviöljyä

200–300 g tuoretta pinaattia

suolaa

0,5 dl pinjansiemeniä

oliiviöljyä

Valmistusohje

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta.

Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä vajaan minuutin ajan. Valuta siivilässä ja lorauta sekaan hieman hyvää oliiviöljyä. Sekoita. Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla. Annostele pinaatti lautasille ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Tarjoa Parma-broilerin höysteenä.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Carmelo Peña Santana – Kanariansaarten viinit uuden aallon kärjessä

21.02.2025 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Kysyimme guruilta: juomapari lapsuuden lempiruoalle

11.02.2025 Wenla Wallin + kuvat Satu Salmitie ja haastateltavat

Viinilehden toimituksen suosikkiroseet

10.02.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä