Ainekset
600 g suomustettua lohifileetä
2 rkl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
suolaa
Kapriskastike
1 dl kermaviiliä
1 dl smetanaa
0,5 dl majoneesia
2 sitruunan mehu
0,5 dl kapriksia
1 rkl Dijon-sinappia
1 dl tillisilppua
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Puhdista lohifileestä mahdolliset ruodot ja ylimääräiset rasvat ja leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta palat pippurilla ja suolalla. Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paahda lohipaloja nahkapuoli pannua vasten, kunnes valkuaisnesteet nousevat pintaan. Käännä palat hetkeksi toisinpäin. Lohi on parhaimmillaan, kun se on sisältä hiukan punertava. Tarjoile kastikkeen kanssa.
Kapriskastike
Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarkista maku.