viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Marinoidut oliivit

13.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo + Viinit Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
10 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Marinoi oliivit kapristen, yrttien ja sardellin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

10 min

gluteeniton, maidoton, munaton

*

2 sardellifileetä

1 valkosipulinkynsi

1/2 dl oliiviöljyä

2 dl kalamata-oliiveja

2 tl pikkukapriksia

3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

kuivattua chiliä myllystä

Valmistusohje

1. Hienonna sardellifileet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kala ja valkosipuli öljyn kanssa.
2. Yhdistä joukkoon oliivit, kaprikset ja lehtipersilja. Rouhaise joukkoon muutama kierros chiliä myllystä.
3. Tarjoa oliivit sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen sekä burrata & gremolatan kanssa. Tai täydennä marinoiduilla oliiveilla italialaista makkara-juustoplatteria.

Punaviinisuositus

Tommasi Valpolicella 2022

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Veneto
14,79 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Veneto
24,99 €
0,75 l
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Carmelo Peña Santana – Kanariansaarten viinit uuden aallon kärjessä

21.02.2025 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Kysyimme guruilta: juomapari lapsuuden lempiruoalle

11.02.2025 Wenla Wallin + kuvat Satu Salmitie ja haastateltavat

Viinilehden toimituksen suosikkiroseet

10.02.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä