Marinoidut oliivit

Marinoi oliivit kapristen, yrttien ja sardellin kanssa.

10 min
servings 4 annosta

13.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo + Viinit Antti Rinta-Huumo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 annosta

10 min

gluteeniton, maidoton, munaton

*

2 sardellifileetä

1 valkosipulinkynsi

1/2 dl oliiviöljyä

2 dl kalamata-oliiveja

2 tl pikkukapriksia

3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

kuivattua chiliä myllystä

Valmistusohje

1. Hienonna sardellifileet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kala ja valkosipuli öljyn kanssa.
2. Yhdistä joukkoon oliivit, kaprikset ja lehtipersilja. Rouhaise joukkoon muutama kierros chiliä myllystä.
3. Tarjoa oliivit sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikeen sekä burrata & gremolatan kanssa. Tai täydennä marinoiduilla oliiveilla italialaista makkara-juustoplatteria.

Punaviinisuositus

Valkoviinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla