viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Lohicarpaccio Il Nidon tapaan

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista tuore lohifilee ruodoista ja rasvaisista osista. Leikkaa fileestä pitkiä, ohuen ohuita viipaleita. Jos siivusi eivät ole superohuita, ota kaksi rypsiöljyllä kevyesti siveltyä leivinpaperin palaa ja asettele lohensiivut paperien väliin. Painele viipaleita esim. tasapohjaisella pannulla tai leikkuulaudalla ja saat ne ohuiksi. Aseta viipaleet lautaselle. Purista sitruunanmehua viipaleiden pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua persilja, punasipuli […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 pala lohifileetä, noin 60 g kalaa henkeä kohden

1 punasipulia

1 nippu isolehtistä persiljaa

2 rkl rypsiöljyä

sitruunamehua

Maldon-suolaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Puhdista tuore lohifilee ruodoista ja rasvaisista osista. Leikkaa fileestä pitkiä, ohuen ohuita viipaleita. Jos siivusi eivät ole superohuita, ota kaksi rypsiöljyllä kevyesti siveltyä leivinpaperin palaa ja asettele lohensiivut paperien väliin. Painele viipaleita esim. tasapohjaisella pannulla tai leikkuulaudalla ja saat ne ohuiksi. Aseta viipaleet lautaselle. Purista sitruunanmehua viipaleiden pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua persilja, punasipuli hienoksi ja lisää lohiviipaleiden päälle. Pirskottele viimeiseksi annoksen päälle rypsiöljyä.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

3x ravintola alkoholittomalle nautiskelijalle

05.07.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat Helmi Padatsu ja ravintolat

Ruokakauppaviinit – nämä testasimme!

20.06.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Täydellinen roseekesä! Viinilehden Vuoden roseeviini tulee tässä

12.06.2024 Viinilehden toimitus + kuva Olli Häkkinen + tyyli Jenni Juurinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä