Vahteran resepti

Katkarapusalaatti

26.06.2012 Antti Vahtera

Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.

Ainekset

50-60 jättikatkarapua

2 avocadoa

salaattia (frisee, rucola, sidesalaatti)

oliiviöljyä

1 limesitruunan mehu

punaviinietikkaa

mustapippuria

parmesan -juusto lastuja

Valmistusohje

Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.

Vastaavia reseptejä

Mansikka-mascarponecroissant

time Created with Sketch.
25 min
Pääruoka

Kesäkaali-halloumpihvit

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Varhaiskaali-fenkolisalaatti ja sitruunakastike

time Created with Sketch.
20 min
Gluteeniton

Lue lisää

Alkoholin etämyynti: Miten etenee keskustelu Suomessa?

24.06.2021 Viinilehden toimitus

Silli on kesän kunkku! Katso herkulliset sillireseptit

24.06.2021 Viinilehden toimitus

Epätyypillisten viinimaiden helmet – 3 x kuohuviini viinifiilistelijälle

21.06.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä