Lanttu-waldorf-salaatti

Waldorf-salaatti on klassikko. Kokeile valmistaa se vaihteeksi lantusta.
Pariloitu lohileipä, uppomunan ja hollandaisekastikkeen kera

Uppomuna ja hollandaisekastike kruunaavat viikonlopun aamiaisen tai brunssin. Nam!
Toast skagen

Tee herkullinen toast skagen Antti Vahteran reseptillä.
Gratinoidut simpukat
Simpukat valmistuvat nopeasti viinin ja yrttien kera. Tarjoa simpukat gratinoituna ja hyvän viinin kanssa.
Paistetut kampasimpukat, vuohenjuusto-kukkakaalipyree ja voi-valkoviinikastike
Kampasimpukat ovat erinomainen alkuruoka illalliselle, mutta toimivat myös ruokapöydän päätähtenä. Tarjoile kampasimpukat vuohenjuusto-kukkakaalipyreen ja voi-valkoviinikastikkeen kanssa.
Lihacarpaccio
Lihacarpaccion salaisuus piilee laadukkaassa lihassa. Valitsen carpacciolle kevyempi viini mikä ei jyrää selkeälinjaista annosta alleen.