Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Tokion ruoka- ja juomavalikoima on niin laaja, että sitä on lähes vaikea käsittää. Pelkästään ravintoloita on yli 160 000 kappaletta. Sukelsimme herkkujen perässä niin siltojen alle kuin tähtiravintoloiden upeisiin sisustuksiin.
Japaninmeren rannalta löytyy kaupunki, jossa voi saada yliannostuksen kauneutta. Muutama vuosi sitten avattu luotijunayhteys Tokiosta tuo Kanazawaan muutamassa tunnissa.
Olut eli biiru on Japanissa hyvin suosittu juoma. Japanilaiset oppivat oluen teon saksalaisilta, joten perinteiset oluet maistuvat mukavan tutuilta myös eurooppalaisen suussa.
Viinintuottajien koronapäiväkirjat on juttusarja, joka pureutuu viinintekijöiden arkeen nyt korona-aikana. Juttusarjassa vierailee useita eri viinintuottajia maailman eri kolkista. Lue mitä viinitiloilla tapahtuu COVID 19 -pandemian myllerryksessä! Tällä kertaa vierailemme suomalaisella panimolla.
Rapukausi alkaa tänäkin kesänä 21. heinäkuuta ja jatkuu lokakuun loppuun asti. Katso viinivinkkimme rapujuhliin.
Itävallan viinit ovat hyvässä nosteessa meillä ja maailmalla – eikä ihme: trendikkäästä ja monikasvoisesta viinimaasta tulee persoonallisia pullotteita, jotka tarjoavat vastinetta rahalle.
Siika on kesäisin tuttu näky grillissä. Testaa siian kaveriksi raikasta grillattua kurkkusalaattia ja kaada lasiin palkittua grüner veltlineriä!
Lempeästi kypsytetty kuha on kesän maukas herkku – ja ihanaa vaihtelua grilliruoalle.
Viinintuottajien koronapäiväkirjat on juttusarja, joka pureutuu viinintekijöiden arkeen nyt korona-aikana. Juttusarjassa vierailee useita eri viinintuottajia maailman eri kolkista. Lue mitä viinitiloilla tapahtuu COVID 19 -pandemian myllerryksessä!
Kesäkaupungiksi julistautuu Suomessa moni, mutta Turku on ehdokkaista vahvimpia. Aurajoen halkoma seitsemän kukkulan kaupunki tarjoaa lähimatkailijalle kotimaista eksotiikkaa.
Viinintuottajien koronapäiväkirjat on juttusarja, joka pureutuu viinintekijöiden arkeen nyt korona-aikana. Juttusarjassa vierailee useita eri viinintuottajia maailman eri kolkista. Lue mitä viinitiloilla tapahtuu COVID 19 -pandemian myllerryksessä!
Grillikesä on kuumimmillaan ja grillissä tirisee toinen toistaan herkullisemmat grilliruoat. Valitsimme Alkon tilausvalikoimasta kolme maistuvaa punaviiniä grilliruokien seuraan.
Viinintuottajien koronapäiväkirjat on juttusarja, joka pureutuu viinintekijöiden arkeen nyt korona-aikana. Juttusarjassa vierailee useita eri viinintuottajia maailman eri kolkista. Lue mitä viinitiloilla tapahtuu COVID 19 -pandemian myllerryksessä!