Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Uusi käänne esitutkinnassa: Nyt törkeästä alkoholirikoksesta epäiltynä on myös Chateau Carsinin toimitusjohtaja ja viinintekijä Nea Berglund.
Talvi on vain tekosyy jättää kasvikset nauttimatta. Tarjontaa on talvisinkin, kun vain osaa tehdä oikeat valinnat. Tällä neljän hengen talvisella kasvismenulla pääset herkuttelemaan talven kasviksilla ja juureksilla.
Portugali – tuo vinho verden, madeiran, portviinin ja pasteis de natojen kotimaa – on yksi Euroopan kiehtovimmista ja trendikkäimmistä viinimaista. Siellä tuotetaan hyvin monenlaisia viinejä ja portugalilainen keittiö on tunnettu kalaruoistaan, keitoistaan ja makeista leivonnaisistaan. Viini on tärkeässä roolissa portugalilaisessa ruokakulttuurissa.
Perinteiset väkevöidyt viinit ilahduttavat kylmän iskiessä luihin ja ytimiin.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Kesä tai talvi, tuoreyrteillä loihdit ruokiin helposti uusia makuvivahteita ja koristelet ruoan kuin ruoan. Yrttiset ja hedelmäiset viinit myötäilevät yrttisten ruokien makumaailmaa.
Jos suuntaat laskiaisena pulkkamäkeen, tässä on mäenlaskun jälkeiset eväät valmiissa paketissa. Jos et ole pulkkailuihmisiä, voit keskittyä vain ja ainoastaan nauttimiseen. Suunnittelimme laskiaisen ruoat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.
Viinin tarjoilulämpötila vaikuttaa sen makuun ja viinit ovatkin parhaimmillaan, kun ne on tarjoiltu oikean lämpöisenä. Nauti viini mielummin liian kylmänä kuin lämpimänä – mutta muista, että liian kylmä viini menettää makuominaisuuksiaan.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Brittiläis-hollantilainen viiniasiantuntija Simon J Woolf on Viinilehden nettikolumnisti. Simonin oranssiviinikirja Amber revolution – how the world learned to love orange wine valittiin vuoden 2018 viinikirjaksi.
Viinitiloilta tulee paitsi viiniä, joskus myös ruoanlaitossa käytettävää öljyä. Etenkin Välimeren maiden oliivitarhat ovat tuttuja monille viininystäville. Ruoanlaitossa käytettäviä öljyissä riittää valinnanvaraa. Toiset sopivat kuumentamiseen, toiset maistuvat parhaimmalta kylmänä salaateissa. Maista, kokeile ja kokkaa!
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Sukella Romeon ja Julian Veronaan uuden Pasqua PassioneSentimento Prosecco Rosé Extra Dry Millesimato -kuohuviinin kera. Kata pöytään okonomiyakia, japanilaista suolaista pannukakkua, ja kaada lasiin roseeproseccoa. Kippistä rakkaudelle ja ystävyydelle!