Yleinen

Talvinen kasvismenu ja valloittavat viinivalinnat

16.02.2021 Viinilehden toimitus

Talvi on vain tekosyy jättää kasvikset nauttimatta. Tarjontaa on talvisinkin, kun vain osaa tehdä oikeat valinnat. Tällä neljän hengen talvisella kasvismenulla pääset herkuttelemaan talven kasviksilla ja juureksilla.

Kata pöytä neljälle ja nauti sydäntä ja sielua lämmittävä neljän ruokalajin kasvismenu hyvässä seurassa. Täydennä makukokemusta nappaamalla hyllystä mukaan myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.

Neljän hengen kasvismenu ja viinisuositukset:

Alkuruoaksi:

Sipulirenkaat siiderillä & chilipikkelssiä

Väliin:

Punakaalia, ruusua & mesijuurta

Pääruoaksi:

Paahdettu mukulaselleri & piimäkaramelli

Jälkiruoaksi:

Väinönputkivanukas, punajuurihunajaa & siitepölyä

Vastaavia artikkeleita

Nyt syödään soppaa! 5 x keittoviini erilaisille keitoille

22.02.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 5/7

22.02.2021 Mika Vanne

Tiedote: Esitutkinta etämyynnistä ja kantelu Euroopan komissiolle

16.02.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock