Kata pöytä neljälle ja nauti sydäntä ja sielua lämmittävä neljän ruokalajin kasvismenu hyvässä seurassa. Täydennä makukokemusta nappaamalla hyllystä mukaan myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.
Ruoka
Talvinen kasvismenu ja valloittavat viinivalinnat
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!
Viinilehden Vuoden kuohuviinien kärkikolmikkoa dominoi Chardonnay. Vuoden samppanjaksi valikoitui vivahteikkaan briossinen, kypsän hedelmäinen ja moniulotteinen herkku.
Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta
Raikas, mausteinen ja elegantin yrttinen grüner veltliner sopii niin kesäherkkujen pariksi kuin auringossa seurusteluun. Sommelier Antero Niemiaho poimi pruuviin neljä ihastuttavaa itävaltalaista.
Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?
Viinibaarien tunnelma koostuu viinien lisäksi monesta eri elementistä, joista yksi on musiikki. Kolme viinibaaria paljasti filosofiansa soittolistojensa takana.