Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Moni tuottaja satsaa nyt valkoviineihin ja haluaa, että viineissä maistuu yhä selkeämmin lajikkeen ominaispiirteet ja kasvupaikka. Kysyimme kuudelta viileän alueen viinintekijältä, millaisia ajatuksia heillä on valkoviinigenrestä tällä hetkellä.
Valkoviinien kulutus kasvaa Suomessa koko ajan. Me rakastamme edelleen rieslingiä, mutta mitä muuta valkoviinien maailmassa nyt tapahtuu?
Nämä herkulliset arkiruoat valmistuvat alle puolessa tunnissa, eivätkä helpot reseptit vaadi huippukokin taitoja.
Espanjalaisten huipputilojen Corpinnat-luokitus tuo kuohuviinimarkkinoille laadukkaita cavan haastajia.
Kaada lasiin alkoholitonta tai matala-alkoholista aperitivoa ja pidennä alkoholittomalla kuohuviinillä tai nauti sellaisenaan jäiden kera.
Keväällä puhaltaa uudet tuulet, sillä Viinilehden päätoimittaja Riikka Huotari siirtyy uusiin haasteisiin. Uudeksi päätoimittajaksi on valittu Iina Thieulon.
Eritasoiset rajoitukset ovat piinanneet ravintoloita kaksi vuotta. Keväälle on luvattu kuitenkin helpotusta – onko tunnelin päässä siis valoa? Miltä tuleva kevät ja kesä näyttää ravintola-alan ammattilaisten silmin?
Kuohuviini ja brunssi kuuluvat yhteen! Nappaa tästä Teresa Välimäen helpon ja herkullisen vegebrunssin menu ja viinisuositukset.
Kysyimme kuulumisia suomalaisilta viinintekijöiltä eri puolilta maailmaa. Lue heidän kuulumisensa!
Joensuun kupeessa Kontiolahdella kasvaa erikoinen herukkaviljelmä. Kontiomehun pensaista ei kerätä marjoja vaan lehdet, joista uutetaan alkoholitonta kuohujuomaa.
Viinilehden punaviini-kansi on ehdolla vuoden 2021 upeimmaksi kanneksi. Katso miten herkullinen kansi syntyi ja äänestä Viinilehti voittoon!
Helmikuussa sesongissa ovat muun muassa veriappelsiini, appelsiini, avokado, lanttu ja bataatti. Valitse kaupasta sesongin raaka-aineita ja testaa näitä reseptejä!
Kuohuvat punaviinit ovat valitettavasti kärsineet pitkään huonosta maineesta – mutta ihan suotta. Niillä on nimittäin aikansa ja paikkansa – ja ne ovat erittäin monipuolisia viinejä.