Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Oslon viinibaareista ei mielikuvitusta puutu! Viinilehden Viinimuija Eeva Hakala vinkkaa mielenkiintoiset baarit, joihin viininystävän kannattaa suunnistaa. Näissä kuppiloissa tyylikkyys ja kotoisa fiilis kohtaavat, ja ne ovat selkeästi omistajansa näköisiä.
Hyvän elämän juttusarjassa kurkistamme, mistä ruoka-alan vaikuttajien hyvä elämä koostuu. Lentävä Lehmä -juustokaupan toinen perustajasisko Laura Mauno uskoo, että elämä on liian lyhyt siihen, että tekisi jotain, mistä ei tykkää
Hyvän elämän juttusarjassa kurkistamme, mistä ruoka-alan vaikuttajien hyvä elämä koostuu. Helsinkiläisen Goose Pastabarin toinen perustaja ja salin sielu Kaisa Aalto rakastaa pieniä rutiineja, joiden rinnalla arki ja mieli saavat lentää.
Portugalin pääkaupunki tarjoaa viinimatkailijalle makuelämysten lisäksi upeita näköaloja ja inspiroivaa arkkitehtuuria.
Kokkaa korealaista, intoudu japanilaisesta tai twistaa tuttuja ruokia aasialaisittain. Tässä herkulliset reseptit ja viinisuositukset.
Alkuvuoden sesongissa ilahduttavat herkulliset sitrukset, juurekset ja kalat.
Ruokavuosi 2022 kääri sisäänsä paljon herkullisia klassikoita ja lämmittäviä lohturuokia.
Kuivatuista rypäleistä valmistetut, tiivisaromiset amaronet ja saman kuorimassan kanssa käyneet ripassot lämmittävät tiiviin makupaletin, kutkuttavan makean aromin ja hivenen korkeamman alkoholiprosentin yhdistelmällä.
Mitä vuosi 2022 toi viini- ja ruokarintamalle ja mistä viini- ja ruokapiireissä pöhistiin?
Ovatko uudenvuoden kuohuvat vielä ostamatta? Näitä kuohuviinejä ja samppanjoita on yleensä hyvin hyllyssä, joten nappaa ohikulkumatkalla suosikkisi Alkon hyllyltä.
Tarjoa juhlien alkumaljaksi klassinen ja elegantti samppanjacocktail tai ilahduta illanistujaisissa näyttävällä ja herkullisella kuohuviinicocktaililla.
Jouluna herkkuja notkuva pöytä on viinille melkoinen haaste. Muutamalla helpolla vinkillä ja täsmäsuosituksella taklaat runsaan joulupöydän sudenkuopat.
Kysyimme eri puolilla maailmaa työskenteleviltä suomalaisilta viinintekijöiltä, mitä heidän tiloillaan tapahtuu nyt.