Samppanja vai sittenkin kuohuviini? Testaa nämä kuohuviinit samppanjan sijaan

Samppanjoiden maailmanlaajuinen suosion kasvu on nostanut niiden hintoja entistä korkeammalle. Kuohuviinien yleinen kulutuksen kasvu on puolestaan nostanut samppanjoiden haastajiksi laadukkaita, muualla kuin Ranskan Champagnessa tuotettuja, kuohuviinejä.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 6/7

Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Mietityttääkö kuohuviinin valinta? Näin valitset tilanteeseen sopivan kuohuviinin!

Näillä vinkeillä onnistut kerta toisensa jälkeen brunssikuoharin tai illallissamppanjan valinnassa.
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Glera-rypäleestä!

Glera-rypäleestä tuotetaan kevyttä ja kuplivaa proseccoa, jonka suosion kasvulle ei näy loppua.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 5/7

Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Portugali lasissa ja lautasella – herkulliset reseptit ja houkuttelevimmat viinit!

Portugali – tuo vinho verden, madeiran, portviinin ja pasteis de natojen kotimaa – on yksi Euroopan kiehtovimmista ja trendikkäimmistä viinimaista. Siellä tuotetaan hyvin monenlaisia viinejä ja portugalilainen keittiö on tunnettu kalaruoistaan, keitoistaan ja makeista leivonnaisistaan. Viini on tärkeässä roolissa portugalilaisessa ruokakulttuurissa.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 4/7

Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Tiedätkö mikä on sopiva viinin tarjoilulämpötila? Näillä vinkeillä tuot viinin aromit parhaiten esiin

Viinin tarjoilulämpötila vaikuttaa sen makuun ja viinit ovatkin parhaimmillaan, kun ne on tarjoiltu oikean lämpöisenä. Nauti viini mielummin liian kylmänä kuin lämpimänä – mutta muista, että liian kylmä viini menettää makuominaisuuksiaan.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin 3/7

Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 2/7

Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 1/7

Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Näin yhdistät viiniä ja ruokaa – katso vinkit viinin valintaan!

Viinin ja ruoan yhdistämisessä on tavoitteena saavuttaa makujen harmonia. Se tuo mukanaan enemmän kuin hyvän maun suuhun – hyvän mielen.
Listán Negro: Kanariansaarten hurmaava alkuperäislajike

Kanariansaarten hurmaava alkuperäislajike ja lomasaarten lemmikki Listán Negro nousee Teneriffan aalloista.