Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Glera-rypäleestä tuotetaan kevyttä ja kuplivaa proseccoa, jonka suosion kasvulle ei näy loppua.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Portugali – tuo vinho verden, madeiran, portviinin ja pasteis de natojen kotimaa – on yksi Euroopan kiehtovimmista ja trendikkäimmistä viinimaista. Siellä tuotetaan hyvin monenlaisia viinejä ja portugalilainen keittiö on tunnettu kalaruoistaan, keitoistaan ja makeista leivonnaisistaan. Viini on tärkeässä roolissa portugalilaisessa ruokakulttuurissa.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Viinin tarjoilulämpötila vaikuttaa sen makuun ja viinit ovatkin parhaimmillaan, kun ne on tarjoiltu oikean lämpöisenä. Nauti viini mielummin liian kylmänä kuin lämpimänä – mutta muista, että liian kylmä viini menettää makuominaisuuksiaan.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Viinin ja ruoan yhdistämisessä on tavoitteena saavuttaa makujen harmonia. Se tuo mukanaan enemmän kuin hyvän maun suuhun – hyvän mielen.
Kanariansaarten hurmaava alkuperäislajike ja lomasaarten lemmikki Listán Negro nousee Teneriffan aalloista.
Raikkaita, hyvänmakuisia ja matala-alkoholisia tuotteita suosiva trendi on levinnyt Suomeen melko nopeasti. Erityisesti nuoret nauttivat mielellään miedompia juomia. Mutta mitä kaikkea matala-alkoholisuus oikein pitää sisällään ja mitä ovat matala-alkoholiset viinit?
Hävikkiruoka on muotia. Nyt laitetaan viinin jämät kiertoon. Kattilan kautta käynyt viini saa uuden elämän lautasella.
Jos sinulla on mahdollisuus varastoida viinejä, hanki näistä kellarin täytettä.