Ainekset
4 hot dog -sämpylää
4 lammas-tai karitsamakkaraa
*
Karamellisoitu sipuli:
2 sipulia
3 rkl voita
3 rkl fariinisokeria
1 rkl vettä
ripaus suolaa
*
Dijon-majoneesi:
1/2 dl majoneesia
1 rkl dijon-sinappia
*
Lisäksi:
2–3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
Valmistusohje
Valmistusohje:
1. Aloita karamellisoidun sipulin valmistuksella. Kuori ja viipaloi sipulit.
2. Kuumenna paistinpannussa voi. Lisää sipulirenkaat ja sokeri. Sekoita ja anna paistua keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää puolivälissä paistinaikaa vesi ja suola.
3. Paista toisella pannulla tai grillissä makkarat kypsiksi.
4. Makkaroiden paistuessa, sekoita dijon-sinappi ja majoneesi. Siirrä dijon-majoneesi pursotuspussiin.
5. Höyrytä tai lämmitä uunissa hot dog -sämpylät.
6. Hienonna lehtipersilja.
7. Laita lämpimän hot dog -sämpylän väliin karitsamakkara ja karamellisoitua sipulia. Pursota päälle raidat dijon-majoneesilla ja ripottele pinnalle lehtipersiljaa.
Viinisuositus:
Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon Carmenere Syrah 2018
Alkon tuotenro 1: