Karitsamakkara hot dog

Karitsamakkara-hot dog

Hot dog muuntautuu gourmet-herkuksi, kun täytät sen karitsamakkaralla, valmistat herkulliset lisukkeet ja tarjoilet ihanan viinin kera!

04.08.2021 Elisa Johanson + kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 hot dog -sämpylää

4 lammas-tai karitsamakkaraa

*

Karamellisoitu sipuli:

2 sipulia

3 rkl voita

3 rkl fariinisokeria

1 rkl vettä

ripaus suolaa

*

Dijon-majoneesi:

1/2 dl majoneesia

1 rkl dijon-sinappia

*

Lisäksi:

2–3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

Valmistusohje:
1. Aloita karamellisoidun sipulin valmistuksella. Kuori ja viipaloi sipulit.
2. Kuumenna paistinpannussa voi. Lisää sipulirenkaat ja sokeri. Sekoita ja anna paistua keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää puolivälissä paistinaikaa vesi ja suola.
3. Paista toisella pannulla tai grillissä makkarat kypsiksi.
4. Makkaroiden paistuessa, sekoita dijon-sinappi ja majoneesi. Siirrä dijon-majoneesi pursotuspussiin.
5. Höyrytä tai lämmitä uunissa hot dog -sämpylät.
6. Hienonna lehtipersilja.
7. Laita lämpimän hot dog -sämpylän väliin karitsamakkara ja karamellisoitua sipulia. Pursota päälle raidat dijon-majoneesilla ja ripottele pinnalle lehtipersiljaa.

Viinisuositus:

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla