Yrttiset raviolit ja ruskistettu voi

Helpot raviolit. Herkullinen pasta-annos syntyy vain muutamasta raaka-aineesta ja on valmista reilussa vartissa.

20 min
servings 4 annosta

03.02.2021 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

2 pkt tuorepasta-ravioleja (esim. Pirkka Parhaat ricotta-pinaatti)

vettä

suolaa

*

Lisäksi:

50–75 g voita

1 dl pinjansiemeniä

1 dl yrttejä silputtuna (esim. ruohosipulia, salviaa, persiljaa)

Valmistusohje

1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes niissä on kaunis väri.
2. Hienonna yrtit.
3. Laita voi pieneen kattilaan. Kuumenna, kunnes voi alkaa ruskistua ja on kauniin vaalean ruskeaa. Lisää puolet yrteistä voihin. Nosta kattila pois liedeltä.
4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
5. Siivilöi raviolit keitinvedestä ja laita tarjolle lautaselle. Kaada päälle ruskistunut voi. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja loput yrtit. Nauti heti.

Viinisuositukset:

 

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla