Vuohenjuusto-omenapullat

Vuohenjuusto-omenapullat

Täydellinen jälkiruoka on sopivasti makea, pikkuisen suolainen, rouskuva ja pehmeä.

25 min
servings 6 annosta

13.09.2018 Elisa Johansson + Kuva Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

6 viipaletta (rusina)pullapitkoa

2 rkl voita

2 rkl fariinisokeria

1 dl kaurahiutaleita

1–2 omenaa

1/2 pkt (60 g) chevre-vuohenjuustoa

2 rkl juoksevaa hunajaa

basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Sulata voi paistinpannulla. Paista pullaviipaleisiin kaunis väri. Nosta pullat pois pannulta.
2. Mittaa pannulle sokeri ja kaurahiutaleet. Paahda ruskeiksi ja rapeiksi. Kaada seos leivinpaperin päälle jäähtymään.
3. Leikkaa omenasta hyvin ohuita viipaleita, kotimaista omenaa ei tarvitse kuoria. Leikkaa juustosta 10­­–12 kiekkoa.
4. Asettele omena- ja juustoviipaleet pullapalojen päälle ja paista leipäsiä 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes juusto saa hieman väriä.
5. Ripottele valmiiden lämpimien leipien päälle kauramurua ja valuta hunajaa. Koristele vuohenjuusto-omenapullat basilikanlehdillä.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla