viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Katkarapusalaatti

26.06.2012 Antti Vahtera

Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

50-60 jättikatkarapua

2 avocadoa

salaattia (frisee, rucola, sidesalaatti)

oliiviöljyä

1 limesitruunan mehu

punaviinietikkaa

mustapippuria

parmesan -juusto lastuja

Valmistusohje

Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Tomaattikompotti ja juustot

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Pikkusyötävä

Pensasmustikka-burratasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Brunssi
Jälkiruoka

Marmorikakku

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Leivonnainen

Lue lisää

Chilen viinien haasteellinen vuosikerta 2025

02.05.2025 Teksti ja kuvat Ilkka Sirén

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Temptech

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä