Pinaatti-ricotta-sitruunapasta

1. Poista pinaateista isoimmat lehtiruodit. Keitä pinaattia suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia. 2. Valuta ja leikkaa pieneksi. 3. Pese sitruuna ja kuivaa huolella. Raasta sitruunan kuori. 4. Keitä pasta al dente. 5. Sekoita valutetun pastan joukkoon sitruunarahka ja puolet ricottasta. Lisää pinaatti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Viimeistele ricottalla ja sirtuunankuoriraasteella.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

300–400 g tuoretta pinaattia

1 prk ricottaa

1 sitruuna

1 dl sitruunarahkaa (esim. Valio)

suolaa

mustapippuria myllystä

 *

400 g pastaa

vettä keittämiseen

suolaa keitinveteen

Valmistusohje

1. Poista pinaateista isoimmat lehtiruodit. Keitä pinaattia suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia.
2. Valuta ja leikkaa pieneksi.
3. Pese sitruuna ja kuivaa huolella. Raasta sitruunan kuori.
4. Keitä pasta al dente.
5. Sekoita valutetun pastan joukkoon sitruunarahka ja puolet ricottasta. Lisää pinaatti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Viimeistele ricottalla ja sirtuunankuoriraasteella.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla