viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kovat ja suolaiset juustot

26.06.2012 Antti Vahtera

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

-

Valmistusohje

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min
Pääruoka

Lue lisää

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Slovakian natupioneeri Zsolt Sütő: ”Viinini tanssivat kanssasi”

03.04.2025 Ilkka Sirén + kuva Sanna Lehto

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä