viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pastaa pestossa

26.06.2012 Antti Vahtera

Kun teet pastataikinan, korvaa jo siinä öljy basilikaöljyllä, jonka valmistat silppuamalla yleiskoneen leikkurilla nipun basilikaa (laita mukaan vähän karkeaa suolaa) ja sekoittamalla joukkoon oliiviöljy. Näin saat pastasta kivasti vihertävää. Tee taikinasta pikkusormenpäänkokoisia paloja ja pyörittele ne kämmentesi välissä sukkulan muotoisiksi. Keitä mykyt vedessä, jossa on loraus öljyä ja vähän suolaa, noin 6 minuuttia tain kunnes […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g tuorepastaa

durumvehnää

pestokastiketta

Valmistusohje

Kun teet pastataikinan, korvaa jo siinä öljy basilikaöljyllä, jonka valmistat silppuamalla yleiskoneen leikkurilla nipun basilikaa (laita mukaan vähän karkeaa suolaa) ja sekoittamalla joukkoon oliiviöljy. Näin saat pastasta kivasti vihertävää.

Tee taikinasta pikkusormenpäänkokoisia paloja ja pyörittele ne kämmentesi välissä sukkulan muotoisiksi.

Keitä mykyt vedessä, jossa on loraus öljyä ja vähän suolaa, noin 6 minuuttia tain kunnes mykyt ovat ”al dente” -kypsiä.

Tarjoile peston kanssa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä