Karitsapannupihvi

Herkullinen karitsapannupihvi kruunataan omena-calvadoskastikkeella ja omena-juurespyttipannulla.

15.02.2017 Arto Rastas + kuva Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 annosta

gluteeniton

*

1 sipuli hienonnettuna

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 rkl voita

2 munaa

1 dl vettä

600 g karitsanjauhelihaa

1 rkl timjamia hienonnettuna

1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

100 g vuohengryere-juustoa

Valmistusohje

1. Käristä sipulit ja valkosipulit tummaksi voissa.
2. Sekoita munat ja vesi keskenään ja lisää seos karitsanjauhelihan sekaan.
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään pois lukien juusto.
4. Paista koepala ja lisää tarvittaessa suolaa.
5. Paista pihvit pannulla lähes kypsiksi.
6. Raasta lopuksi juusto pihvien pintaan.

Vinkki:
Tarjoa omena-juurespyttipannun ja calvadoskastikkeen kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla