Kermakastike

Herkullinen kermakastike valmistuu helposti ja on oiva kastike pippuripihville.

14.02.2017 Resepti: Antti Vahtera Kuva: Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

2 dl lihalientä

2 dl kuohukermaa

1-2 rkl Dijon-sinappia

Valmistusohje

1. Kaada lihaliemi kasariin, lisää kerma. Keitä seosta hetki, jotta neste hieman haihtuu ja kastike tiivistyy.
2. Mausta sinapilla ja tarkasta maku. Tarjoile esimerkiksi pippuripihvin kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Kegiviinit

Viinien hanatarjoilu yleistyy Euroopassa

Brittipubissa tarjoilija tarttuu yhä useammin juomapistooliin, kun asiakas tilaa viiniä. Viiniä lasketaan hanasta lasiin laadukkaissa ravintoloissakin. Ilmiö näkyy esimerkiksi myös Kööpenhaminassa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla