Artikkelit

Helppo ja herkullinen vegebrunssi

04.05.2018 Reseptit ja tyyli: Teresa Välimäki Kuvat: Laura Riihelä

Kuohuviini ja brunssi kuuluvat yhteen! Nappaa tästä Teresa Välimäen helpon ja herkullisen vegebrunssin menu ja viinisuositukset.

Kuohuviini ja brunssi kuuluvat yhteen. Teresa Välimäen herkullisella kasvisbrunssilla nautitaan samppanjaa, cremanttia, proseccoa tai uuden maailman kuohuvaa. Nappaa tästä herkullinen vegebrunssin menu ja viinisuositukset!

 

Brunssi

Yrttinen brie-uunimunakas ja papu-fenkolisalaatti

Siemennäkkäri, avokadohummus ja paahdettu paprikatahna

Parsa-kvinoasalaatti

Raparperi-mansikka-kookoskulho

Mansikka-toffeeboston

 

 

 


 

Vastaavia artikkeleita

Ravintolamuoti: Kotimainen keramiikka

13.04.2018 Elisa Johansson + Kuva: Sami Piskonen

Kuohuviiniä & mansikoita

19.04.2016 Kuva Johanna Myllymäki + Viinisuositus: Antti Rinta-Huumo

Nyt herkutellaan tryffelillä!

12.11.2015 Teksti Katri Saukkonen + Kuva Sami Piskonen + Tyyli Janic Leino + Lähde Lars C. Ingman