Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Marha Hintikka ihailee italialaista ruokakulttuuria ja useiden sukupolvien yhteisiä illallisia.
Viinintuottajien koronapäiväkirjat on juttusarja, joka pureutuu viinintekijöiden arkeen nyt korona-aikana. Juttusarjassa vierailee useita eri viinintuottajia maailman eri kolkista. Lue mitä viinitiloilla tapahtuu COVID 19 -pandemian myllerryksessä!
Viiniasiantuntija Kalle Naatula poimi Alkon laajentuneesta tilausvalikoimasta 10 uutuusviinin värisuoran. Pirskahtelevaa pet’natia, valkoista, roseeta, oranssia ja punaista. Nappaa viinilöydöt ja vinkit sesongin ruoille!
Valitsimme kolme herkullista valkoviiniä Alkon tilausvalikoimasta keväisten parsaherkkujen kanssa nautittavaksi. Valitse lempiannoksellesi sopiva parsaviini!
Päädyin ramen-fanijunan kyytiin muutama vuosi sitten syötyäni nuudelit ja keiton Ivan Ramenissa, New Yorkissa.
Jaakko Heinimäki pohtii kolumneissaan viinillisiä ja hengellisiä asioita. Mitä yhteistä on Aatamilla, Eevalla ja Pedro Ximenes -sherryllä?
Avizen kylässä sijaitsevaa legendaarista Jacques Selossen samppanjatilaa johtaa nyt isoisänsä ja isänsä jalanjälkiä kulkeva 30-vuotias Guillaume Selosse.
Helsingissä syntyy herkkuja Hovavin suvun resepteillä. Ruoat ovat hurmanneet syöjänsä ensin Persiassa ja Israelissa. Suomeen reseptit matkasivat nuoren miehen repussa lähes 50-vuotta sitten.
Valitsimme Viinilehden Vuoden roseeviinin 2020. Voittaja sai kehuja muun muassa hersyvän herkullisesta luonteestaan. Katso voittajan ja kaikkien maistettujen roseeviinien arviot.
Viinintuottajien koronapäiväkirjat on juttusarja, joka pureutuu viinintekijöiden arkeen nyt korona-aikana. Juttusarjassa vierailee useita eri viinintuottajia maailman eri kolkista. Lue mitä viinitiloilla tapahtuu COVID 19 -pandemian myllerryksessä!
Kun kotona istuminen alkaa tympiä, ota viinilliset podcastit kuunteluun. Viiniasiantuntija Samuli Pasanen vinkkasi omat suosikkinsa.
Raparperi on yksi takapihan ja avomaan monipuolisimmista kasviksista. Voit käyttää sitä makeissa ruoissa ja leivonnassa, sekä vihanneksen tavoin aterian päätähtenä tai lisukkeena. Katso toimituksen valitsemat raparperireseptit!
Baltian maissa on oivallettu raparperin hienous marjaviinien raaka-aineena. Mutta missä ovat suomalaiset raparperipohjaiset kuohujuomat?