Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.
Sarah Pidgeon sisäisti vasta Coonawarrassa viinitarhojen merkityksen viinintekijälle. Terra rossa -maaperä antaa alueen viineille elinvoimaa, intensiivisyyttä ja silkkistä pehmeyttä.
Maistoimme Alkon uudet oranssiviinit, joista löytyi kukkaisia aromeja ja yllättäviä lajikkeita. Tässä kattauksen parhaat.
Yhä useampi ranskalainen intomieli vaihtaa ammattinsa viininviljelijäksi ilman alan kokemusta. Nämä neovigneronit haluavat uudistaa perinteistä maatalousalaa.
Hyvän elämän resepti -juttusarjassa kurkistamme, mistä ruoka-alan vaikuttajien hyvä elämä koostuu. Ravintola Savoyn chef patissier Annika Arolainen haluaa esimerkillään kannustaa alalle lisää nuoria naisia.
Dublin on kuin suuri, kotoisa kylä, jossa ei hienostella. Viinilehti valitsi kaupungin tämän hetken kiinnostavimmat ruokapaikat.
Washingtonissa asuva toimittaja Tommi Hannula ikävöi vanhan maailman viinejä ja jalkapalloa.
Viinilehti laajentaa viinikeskustelua viemällä sen podcastiin. Viihdyttävä, inspiroiva ja asiantunteva Viinipodi tuo viinin rennosti lähelle kuluttajaa. Viinipodin kolmannessa jaksossa vieraana on Ilkka Sirén.
19-vuotias chenin blanc Loiren laaksosta ja tyylikkäät punaiset Espanjasta ja Italiasta luovat talven viinielämyksiä. Talven kruunaa Gossetin samppanja magnumpullossa.
Poks, sanoi piccolo-pullo! Pienet piccolo-pullot ovat käteviä napata matkaan uudenvuoden juhlintoihin. Tässä suosikkimme.
Joulun välipäivinä maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä jouluruokien jämät herkullisiin pastoihin.
Kokosimme yhteen vuoden kokatuimmat reseptit. Vuonna 2024 suomalaiset kokkailivat riista- ja sieniruokia, mutta kotikeittiöissä matkattiin myös Italiaan ja Ranskaan.
Vuosi 2024 osoitti, kuinka ruoka ja juoma ovat paljon enemmän kuin ravintoa – ne ovat yhteisöllisyyden, itseilmaisun ja esteettisen nautinnon välineitä. Jokainen trendi heijasti ajan arvoja: vastuullisuutta, yhteisöllisyyttä ja visuaalista kauneutta.
Viinilehden Viinikoulujen kevätlukukausi starttaa tammikuussa ja jatkuu pitkälle kevääseen! Hyppää mukaan viinien maailmaan.