Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.
Frédéric Panaïotis on Ruinartin kellarimestari ja intohimoinen vapaasukeltaja. Molemmissa rooleissa hän tasapainoilee intuitiivisen uskalluksen ja kokemuksen tuoman viisauden välillä.
Viinintekijä Zsolt Sütő on unkarilainen Slovakiassa. Hän haluaa viinin ilmentävän kasvupaikkaa ja tekijöitään.
Viinilehden Vuoden viinien tuomaristossa istuu jatkossa myös valkoinenpaimenkoira Rumo, jonka kuono haistaa monivivahteiset viinit.
Kahdeksanprosenttisia viinejä voi ostaa jo ruokakaupoista. Pian selviää, löytyykö Suomessa poliittista tahtoa korottaa prosenttirajaa. Viinilehti käy läpi tilanteen.
Valle de Uco on Argentiinan arvostetuimpia viinialueita. Sen maine perustuu laadukkaisiin vuoristoviineihin.
Legendaarinen viinijournalisti ja kirjailija Robert Joseph haluaa normalisoida viinin, jottei se olisi mysteerinen ja pelottava asia.
Vivahteikkaat ja mausteiset Sisilian viinit hurmaavat kevätauringossa.
Vierailimme Australian Margaret Riverissä, joka on yksi maailman eristäytyneimmistä viinialueista. Saimme tietää, miksi siellä syntyy niin upeita viinejä ja mitä yhteistä on sommelierilla ja kengurulla.
Juuston ja viinin rakkaustarina on ikuinen. Poimimme viidelle herkulliselle ranskalaisjuustolle täydelliset viiniparit.
Taidokkaasti väärennetyn maalauksen erottaminen aidosta voi olla vaikeaa asiantuntijalle ja maallikolle mahdotonta. Sama koskee viinejä. Mutta jos nauttii lasillisesta, onko väliä, vaikka siinä olisikin jotain muuta kuin luulee?
Hyvä viini korostaa klassisen lihatartarin hienostuneita makuja. Erilaisilla viiniparituksilla annoksen makumaailmaa voi taivuttaa uusiin suuntiin.
Vuoden valkoviiniksi nousi kiehtovan hedelmäinen ja suunmyötäinen albariño Espanjan Rías Baixasista. Hopeaa otti vivahteikas saksalainen riesling-sekoitus. Pronssin sai kaulaansa aromaattinen saksalainen sauvignon blanc.
Kuorikontakti tuo oranssiviineihin karvautta ja karheutta, mikä tekee niistä mukavan gastronomisia. Sommelier Aino Tuomikoski pruuvasi neljä ruokaa rakastavaa oranssia.