viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Viini- ja ruokadiggari: lataa Suomen paras viinisovellus!

08.12.2021 Viinilehden toimitus

Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Suosikkiviinisi aina mukana

Onko illan viini vielä valitsematta? Ei huolta! Unohda Alkon hyllyjen välissä poukkoilu ja etsi uutta maistettavaa helposti Viinivinkki-sovelluksen viinihaulla. Viinivinkki-sovellus auttaa löytämään täydellisen tuliaisviinin, piknikin tarjottavat ja juhlien poksuvimmat kuplat.

Luo omat arviosi tai luota ammattilaisten vaistoon

Viinivinkki-sovellus tarjoaa ammattilaisten, Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon, arviot lähes kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä. Voit arvioida viinejä myös itse ja luoda oman suosikkiviinien listasi seuraavaa ostosreissua varten. Kurkkaa arvioista myös ruokasuositukset viineille!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Vakiovalikoiman arvioiden lisäksi löydät viinihausta myös otannan Alkon uutuusviinejä ja erikoiseriä. Viinivinkki-sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa sovelluskaupoissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille. 

Yli 600 reseptiä viinisuosituksineen

Lohifilee jääkaapissa, mutta ei mitään ideaa, mitä siitä valmistaisi? Entä mitä viiniä lasiin lohen kaveriksi? Viinivinkki-sovellus tarjoaa yli 600 reseptiä viinisuosituksineen! Ei muuta kuin valkkaamaan! Myös uudistunut käyttöliittymä ja ulkoasu herauttaa veden kielelle alta aikayksikön ja tekee kokkailusta ja viinin parittamisesta hauskempaa kuin koskaan.

Tyylikäs paketti juuri sinun fiiliksesi mukaan

Uusi visuaalisuuteen painottunut käyttöliittymä ja viinihaku sai kuluttajatestiryhmässä kolme erilaista värimaailmatoivetta. Kaikki kolme väriä saivat yhtä paljon kannatusta, joten päätimme antaa teille ne kaikki. Voit siis valita sovelluksen värimaailman mieleiseksesi sovelluksen asetuksista.

Lataa Viinivinkki-sovellus ja tutustu

Kehitämme Viinivinkki-sovellusta jatkuvasti ja tuomme siihen ensi vuoden aikana vielä lisää uusia ominaisuuksia ja uudistuksia. Lataa Viinivinkki-sovellus nyt, niin tiedät uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa! Mikset tilaisi sovelluksen kautta myös Viikon viinivinkki -uutiskirjettä ja nauttisi viikottaisista viiniin, ruokaan ja rentoon, hyvään elämään liittyvistä sisällöistä?

Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus App Storesta  Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus Google Playsta!

Lue lisää

Kysyimme guruilta: unohtumattomin viinimuisto

06.05.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat haastateltavat

Kysyimme guruilta: talven yllättävä viini-ruokayhdistelmä

29.02.2024 Heidi Kleemola + Kuvat haastateltavat

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2023

19.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Sami Repo + Tyyli Juuli Hakkarainen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä