Mansikkasalsa

Mansikoista valmistuu hetkessä kesäinen salsa grilliruoan kaveriksi tai leivän päällä nautittavaksi.

15 min
servings 4–6 annosta

20.06.2018 Elisa Johansson + Viinisuositukset: Antti Rinta-Huumo + Kuva: Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4–6 annosta

gluteeniton, maidoton, munaton, kasvis

10 min + 10 min maustumiseen

*

1/2 l mansikoita

1/2–1 vihreä chili

1 dl kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna

1 dl basilikaa hienonnettuna

1 limetin mehu

1 rkl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

ripaus roseepippuria rouhittuna

Valmistusohje

1. Poista mansikoista vihreät kannat ja leikkaa marjat pieniksi kuutioksi. Hienonna chili siemenineen, sipulinvarret ja basilika.
2. Sekoita kulhossa kaikki salsan ainekset.
3. Anna maustua viileässä noin 10 minuuttia.
4. Nauti mansikkasalsa viinin ja guacamolen kanssa tortillan tai leivän päällä.

Arkiviinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla