viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Makkara & kasvikset

13.03.2019 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo + Viinit Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Paista raakamakkara ja kasvikset yhden pellin taktiikalla. Kyytipoikana maistuu italialainen punaviini.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

30 min

*

600 g mausteista makkaraa (esim. salsiccia tai chorizo)

750 g kasviksia (esim. vihreää parsaa, herneenpalkoja ja retiisejä)

2 rkl oliiviöljyä

2 tl kuivattua oreganoa

1 tl sormisuolaa

mustapippuria myllystä

1 dl raastettua parmesaania

3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Valmistusohje

1. Pistele makkaroihin haarukalla reikiä. Laita makkarat uunivuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
2. Paloittele kasvikset tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Sekoita öljyyn oregano ja muut mausteet. Sekoita öljy ja kasvikset.
3. Lisää kasvikset makkaravuokaan. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia, tai kunnes makkarat ovat kypsiä ja kasvikset vielä napakoita.
4. Raasta päälle parmesaania ja ripottele ruohosipulia.
5. Tarjoile sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.

Punaviinisuositus

Nero Grande Salice Salentino Riserva 2016

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Apulia
6,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Valkoviinisuositus

Dal Cero Vigneto Runcata 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Veneto
24,99 €
0,75 l
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Pikkujoulujen parhaat: reseptit, viinit & cocktailit

12.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Kysyimme guruilta: ravintola elämyksenä

31.10.2024 Teksti Heidi Kleemola Kuvat Santeri Stenvall ja Kreetta Järvenpää

Alkon tilausvalikoima: isänpäiväviinit

29.10.2024 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä