Suklaamuffinsit

Sulata suklaa vesihauteessa.Vaahdota voi ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Kaada suklaa ohuena nauhana munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Lisää siivilöidyt ja sekoitetut jauhot suklaavaahtoon. Lisää munat yksitellen massaan. Nostele massaa timbaalivuokiin tai leivinpaperilla korotettuihin rengasmuotteihin.Voit vielä laittaa muoteissa olevaan massaan palat suklaata. Näin suklaa valuu valmiista muffinsista herkullisesti lautaselle. Paista 200 c noin 8-10 minuuttia. Ennen […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

100 g suklaata (belcolade, tummaa)

100 g voita

80 g sokeria

2 kpl kananmunia

70 g vehnäjauhoa

0,5 tl leivinjauhoa

1 rkl kaakaojauhetta (esim. pendsdorp)

Valmistusohje

Sulata suklaa vesihauteessa.Vaahdota voi ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Kaada suklaa ohuena nauhana munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Lisää siivilöidyt ja sekoitetut jauhot suklaavaahtoon. Lisää munat yksitellen massaan. Nostele massaa timbaalivuokiin tai leivinpaperilla korotettuihin rengasmuotteihin.Voit vielä laittaa muoteissa olevaan massaan palat suklaata. Näin suklaa valuu valmiista muffinsista herkullisesti lautaselle. Paista 200 c noin 8-10 minuuttia. Ennen kumoamista tai renkaiden irroitusta anna levähtää hetken. Näin ne irtoavat paremmin. Tarjoile jäätelön tai sorbetin kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla