Ainekset
100 g suklaata (belcolade, tummaa)
100 g voita
80 g sokeria
2 kpl kananmunia
70 g vehnäjauhoa
0,5 tl leivinjauhoa
1 rkl kaakaojauhetta (esim. pendsdorp)
Valmistusohje
Sulata suklaa vesihauteessa.Vaahdota voi ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Kaada suklaa ohuena nauhana munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Lisää siivilöidyt ja sekoitetut jauhot suklaavaahtoon. Lisää munat yksitellen massaan. Nostele massaa timbaalivuokiin tai leivinpaperilla korotettuihin rengasmuotteihin.Voit vielä laittaa muoteissa olevaan massaan palat suklaata. Näin suklaa valuu valmiista muffinsista herkullisesti lautaselle. Paista 200 c noin 8-10 minuuttia. Ennen kumoamista tai renkaiden irroitusta anna levähtää hetken. Näin ne irtoavat paremmin. Tarjoile jäätelön tai sorbetin kanssa.