Ainekset
3 dl retiisejä paloina
3 dl mansikoita paloina
1/4 punasipuli
1 rkl tummaa balsamicoa
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
pari tippaa tabascoa
mustapippuria
*
Pippuriranskankerma:
1 dl ranskankermaa
1 tl mustapippuria
pari tippaa sitruunamehua
1/4 tl suolaa
*
Pinnalle:
oliiviöljyä
cayennepippuria
syötäviä kukkia
mansikoita
Valmistusohje
1.Putsaa retiisit ja mansikat. kuori punasipuli. Laita kaikki gazpachon ainekset kylmänä tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Laita keitto jääkaappiin ja tarjoile jääkylmänä.
2. Sekoita pippuriranskankerman ainekset keskenään.
3. Tarjoile mansikkagazpacho ranskankerman kanssa, valuta keiton päälle oliiviöljyä, ripottele cayennepippuria ja koristele kukilla ja mansikoilla.
Viinisuositus
Louis Vallon Crémant de Bordeaux Rose Brut
Alkon tuotenro 1: