viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parmakinkkua ja hunajamelonisalaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

250 g parmakinkkua ohuina siivuina

300 g hunajamelonia

100 g rucola-salaattia

0,5 dl oliiviöljyä

mustapippuria

Maldon- suolaa

Valmistusohje

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

3x ravintola alkoholittomalle nautiskelijalle

05.07.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat Helmi Padatsu ja ravintolat

Ruokakauppaviinit – nämä testasimme!

20.06.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Täydellinen roseekesä! Viinilehden Vuoden roseeviini tulee tässä

12.06.2024 Viinilehden toimitus + kuva Olli Häkkinen + tyyli Jenni Juurinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä