Ainekset
4 annosta
30 min
*
600 g mausteista makkaraa (esim. salsiccia tai chorizo)
750 g kasviksia (esim. vihreää parsaa, herneenpalkoja ja retiisejä)
2 rkl oliiviöljyä
2 tl kuivattua oreganoa
1 tl sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 dl raastettua parmesaania
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohje
1. Pistele makkaroihin haarukalla reikiä. Laita makkarat uunivuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
2. Paloittele kasvikset tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Sekoita öljyyn oregano ja muut mausteet. Sekoita öljy ja kasvikset.
3. Lisää kasvikset makkaravuokaan. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia, tai kunnes makkarat ovat kypsiä ja kasvikset vielä napakoita.
4. Raasta päälle parmesaania ja ripottele ruohosipulia.
5. Tarjoile sellaisenaan tai pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.