viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Juustoleipä

16.10.2024 Reseptit Teresa Välimäki + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + Kuvat Elvi Rista + Tyyli Sara Savijoki

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
4 isoa tai 8 pientä annosta

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

vaaleaa vuokaleipää

voita voiteluun

1 ½ dl vadelmahilloa

150 g goudaa tai muuta pähkinäistä juustoa viipaleina

70 g paahdettuja pekaanipähkinöitä rouhittuina

3 rkl hunajaa

krassia tai versoja

syötäviä kukkia

Valmistusohje

1. Paahda ja voitele leivät.
2. Levitä leiville vadelmahilloa ja lisää päälle runsaasti juustoviipaleita. Lisää juuston päälle vielä pieniä hillopisaroita. Ripottele pinnalle pekaanipähkinärouhetta ja valuta hunajaa.
3. Koristele krassilla tai versoilla ja kukilla.

Viinisuositus

Gnarly Head Viognier 2021

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Kalifornia
14,98 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Alkuruoka

Munakoisoleipä

time Created with Sketch.
1 h + sillin tekeytyminen h
Kasvisruoka
Alkuruoka

Savuperunaleipä

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Aitoa cheddaria Keski-Suomesta

20.02.2024 Teksti ja kuvat Ville Palonen

Joulun parhaat juustoviinit

05.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Juustojen rakastajille: 3 x sinihomejuusto + viini

19.10.2023 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä