Aloita samppanjaillallinen sokerisuolatulla, hiillostetulla lohella, siirry raikkaaseen crème ninoniin ja jatka paahdetulla vasikan sisäfileellä – kunnes suussa sulava haudutettu raparperi ja mansikkasorbetti kruunaavat aterian. Kaada jokaiselle ruokalajille suositussamppanjaa ja nauti luksushetkestä keskellä arkea tai viikonloppua.
Ruoka
Arjen luksusta tai viikonlopun herkuttelua: neljän ruokalajin samppanjaillallinen!
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Kysyimme guruilta: samppanja arjessa ja juhlassa
Onko samppanja tekijöilleen luksusjuoma vai arkinen maataloustuote? Helsingin Grand Champagnessa vierailleet viinintekijät kertovat.
Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!
Viinilehden Vuoden kuohuviinien kärkikolmikkoa dominoi Chardonnay. Vuoden samppanjaksi valikoitui vivahteikkaan briossinen, kypsän hedelmäinen ja moniulotteinen herkku.
Avaa viinipullo tyylillä! Näin korkkaat pikkujoulut
Kuohuviini on juhlava seuralainen niin pikkujouluissa kuin uudenvuoden kemuissa. Mutta miten poksauttaa pullo tyylikkäästi? Katso vinkit videolta.