viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Samppanjaillallinen
Ruoka

Arjen luksusta tai viikonlopun herkuttelua: neljän ruokalajin samppanjaillallinen!

15.03.2021 Viinilehden toimitus

Kaipaatko ravintolaan? Kokkaa kevään kunniaksi ravintolatasoinen, makunystyröitä hellivä neljän ruokalajin samppanjaillallinen.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Aloita samppanjaillallinen sokerisuolatulla, hiillostetulla lohella, siirry raikkaaseen crème ninoniin ja jatka paahdetulla vasikan sisäfileellä – kunnes suussa sulava haudutettu raparperi ja mansikkasorbetti kruunaavat aterian. Kaada jokaiselle ruokalajille suositussamppanjaa ja nauti luksushetkestä keskellä arkea tai viikonloppua.

Alkuun:

Hiillostettua lohta, kukkakaalia & parsaa

Väliin:

Crème ninon, kampasimpukkaa & katkarapua

Pääruoaksi:

Paahdettu vasikan sisäfilee, huhtasientä & nokkosta

Jälkiruoaksi:

Haudutettu raparperi, mansikkasorbetti & creme patissiere

Lue lisää

Kysyimme guruilta: samppanja arjessa ja juhlassa

16.05.2024 Teksti Wenla Wallin + kuvat Pommery, Champagne Deutz ja Gosset

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Avaa viinipullo tyylillä! Näin korkkaat pikkujoulut

22.11.2023 Video Splendido Food + Kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä