viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parma-broileria ja pinaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta. Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 broilerin rintafileetä

suolaa

mustapippuria myllystä

1 dl basilikasilppua

100 g parmesaania raastettuna

8 viipaletta parmankinkkua

oliiviöljyä

200–300 g tuoretta pinaattia

suolaa

0,5 dl pinjansiemeniä

oliiviöljyä

Valmistusohje

Mausta broilerinfileet suolalla (mausta kuitenkin melko kevyesti, sillä suolaisuutta tulee myös juustosta ja kinkusta) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua. Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä, ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta.

Keitä pinaatinlehtiä (joista olet poistanut isot ruodit) suolalla maustetussa vedessä vajaan minuutin ajan. Valuta siivilässä ja lorauta sekaan hieman hyvää oliiviöljyä. Sekoita. Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla. Annostele pinaatti lautasille ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Tarjoa Parma-broilerin höysteenä.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä