Tatti-ahven pyttipannu

Poista ahvenfileistä keskipiikit ja sivuruodot ja leikkaa fileet pitkittäin puoliksi. Mausta fileet pippurilla ja suolalla. Irrota tatista hattu ja viipaloi se. Kuutioi tatin jalka. Kuori kypsät perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuumenna iso paistinpannu, valuta pannuun kirkastettua voita ja paista siinä perunat ja sipulit rapeiksi. Siirrä nämä toiseen astiaan ja paista tatit voisulassa meheviksi. Kumoa […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

8 ahvenfileetä

1 herkkutatti

8 keitettyä jauhoista perunaa

2 silputtua salottisipulia

1 dl kirkastettua voita

4 keltuaista

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Poista ahvenfileistä keskipiikit ja sivuruodot ja leikkaa fileet pitkittäin puoliksi. Mausta fileet pippurilla ja suolalla. Irrota tatista hattu ja viipaloi se. Kuutioi tatin jalka. Kuori kypsät perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuumenna iso paistinpannu, valuta pannuun kirkastettua voita ja paista siinä perunat ja sipulit rapeiksi. Siirrä nämä toiseen astiaan ja paista tatit voisulassa meheviksi. Kumoa paahtuneet tatit perunoiden päälle ja sekoita perunoiden kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla ja nostele lautasille. Kuumenna puhdas paistinpannu, lisää loppu voi ja paista ahvenfileet siinä rapeiksi. Nosta fileet lautasille ja valuta kuuma voi päälle. Riko jokaiselle lautaselle vielä keltuainen ja rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla