viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Friteeratut salviasardellit

26.06.2012 Antti Vahtera

Valuta sardellit hyvin ja kuivaa paperilla. Aseta jokaisen sardellin pintaan salvian lehti. Kasta frittitaikinaan ja friteeraa kuumassa öljyssä kunnes pinta on rapea. Frittitaikina Sekoita kaikki ainekset keskenään. Seos saa olla melko notkeaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

20 sardellia (tölkistä) tai anjovista

20 tuoreen salvian lehteä

Frittitaikina

1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl perunajauhoja

3/4 dl leivinjauhetta

1 plo vichyä (vajaa)

1 tl tabascoa

ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Valuta sardellit hyvin ja kuivaa paperilla. Aseta jokaisen sardellin pintaan salvian lehti. Kasta frittitaikinaan ja friteeraa kuumassa öljyssä kunnes pinta on rapea.

Frittitaikina

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Seos saa olla melko notkeaa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Keskiyön auringon parsaa

06.05.2024 Heidi Kleemola + Kuvat Laura Riihelä

Kysyimme guruilta: unohtumattomin viinimuisto

06.05.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat haastateltavat

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä